Beste prijs garantie
Hotel aan de Singel
image

Beste prijs garantie

Boek via de officiële website Hotel aan de Singel en we garanderen u altijd de beste prijs!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Hotel aan de Singel1.jpeg
Hotel aan de singel.jpeg
Hotel aan de singel3.jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 

Van harte welkom in Hotel aan de Singel in Delfzijl 

“Bij Hotel Aan De Singel willen we het speciaal maken van elk verblijf en u naar huis laten gaan met prachtige herinneringen”  

Hotel Aan De Singel is het meest geschikte hotel in Delfzijl en omstreken voor zowel zakelijke reizigers als voor de reiziger die lekker een weekendje weg wil. Hotel Aan De Singel is het perfecte thuis van huis tijdens uw verblijf in Delfzijl. Bij Hotel Aan De Singel staan we voor al onze gasten klaar om hun verblijf onvergetelijk te maken.
Gelegen in het centrum van Delfzijl biedt Hotel Aan De Singel makkelijke toegang tot Delfzijl en alle bezienswaardigheden zijn gelegen op loopafstand. Daarnaast ligt het hotel op 5 minuten wandelen van het centraal station Delfzijl. Vanaf dit station zijn ook alle zoals de stad Groningen zeer makkelijk te bereiken. 

Hotel Aan De Singel biedt u de mogelijkheid te dineren en te borrelen in ons Grand Café Het Lokaal, wat meteen naast het hotel gelegen is. Hier zal u 's ochtends ook kunnen genieten van ons complete, en smakelijk ontbijt. 

 

Map
Klik hier voor de plattegrond