Beste prijs garantie
Hotel aan de Singel
image

Beste prijs garantie

Boek via de officiële website Hotel aan de Singel en we garanderen u altijd de beste prijs!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Schermafbeelding 2021-09-13 om 11_55_28.png
Sgfa .jpeg
Strand en molen.jpeg
Strand.jpeg
Eemshaven.jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 

Omgeving

STAD GRONINGEN 

Van uit Delfzijl is met een klein half uurtje reizen naar de stad Groningen.  

Je voelt de energie van de stad wanneer je vanaf de Martinitoren over de daken uitkijkt of door de eeuwenoude straten loopt. Dit is waar oases van rust hand in hand gaan met levendige studentenspots en gezellige marktpleinen.   

Via de onderstaande link vind u diverse “highlights” in Groningen. 
https://www.visitgroningen.nl/nl/plekken/stad  

Zeehondencrèche Pieterburen

Het Zeehondencentrum in Pieterburen is het grootste opvangcentrum voor zeehonden in Nederland. Sinds 1971 worden er al zeehonden opgevangen die gewond, ziek of verweesd zijn. Iedere zeehond in nood wordt geholpen en vrijgelaten wanneer deze hersteld is. Kom langs en ontdek SEALS, SEA, SCIENCE in het bezoekerscentrum.

Voor meer informatie bezoek de website

Muzeeaquarium

Het Muzeeaquarium Delfzijl, vijf bijzondere musea en een zeeaquarium, is gevestigd onder aan de dijk en vlakbij het strand en de haven. Naast de permanente exposities archeologie, schelpen, geologie, scheepvaart, visserij en een zeeaquarium zijn er wisselende tentoonstellingen te zien over diverse onderwerpen. In verband met uitbreiding van de activiteiten en een groeiend aantal bezoekers.

Voor meer informatie bezoek de website

Rondvaart appingedam

Met een rondvaart door Appingedam ontdekt u vanaf 1 april t/m 30 september de steegjes, gangen en bruggetjes, ofwel de historie van de oude binnenstad. Vanuit de jachthaven vaart u, in ongeveer een uur, rond door de waterwegen van Appingedam. De Damsterveer is een karakteristieke houten punter die past bij de sfeer van Appingedam en wordt bemand door een enthousiast team vrijwilligers.


Voor meer informatie bezoek de website

Waddentocht Lauwersoog

Verken het wad met één van de waddentochten vanuit Lauwersoog. Eerst maak je een rondvaart van ongeveer drie uur, waarna je een wandeling maakt over de zandplaat. Hup, oude schoenen aan en het water in! Tijdens de tocht staat het water laag, zodat de zandbanken boven het water uitsteken. Je kunt de waddentocht combineren met leuke extra’s, zoals een overnachting op de boot.

Voor meer informatie bezoek de website

Winkelen in Delfzijl

In Delfzijl kan je ook gezellig shoppen. Er zijn diverse winkels van kleding tot aan elektronica winkels. Het centrum van Delfzijl is ook het oudste gedeelte en grenst aan de haven van Delfzijl.

Voor meer informatie bezoek de website

Bezienswaardigheden bezoeken

In Delfzijl heb je verschillende bezienswaardigheden die je kan bezoeken. Voor echte cultuurliefhebbers zijn deze bezienswaardigheden zeker de moeite waard om te bezoeken.


Voor meer informatie bezoek de website

Voor meer informatie kijk ook eens op de plaatselijke VVV website

Fietsroute Delfzijl

Via de volgende link kunt uw eigen fietsroute maken, en genieten in de omgeving van Delfzijl. Met fietsknooppuntenplanner plan je gemakkelijk je eigen fietsroute van knooppunt tot knooppunt.  

Appingedam;

Beleef de parels van de historische stad Appingedam 

Appingedam barst van de cultuurhistorische bezienswaardigheden. Ontdek de verschillende musea, unieke hangende keukens, historische panden en talloze monumenten. Of bezoek juist één van de vele kerken zoals de Nicolaïkerk, synagoge, gereformeerde kerk en de Molukse kerk.  

Termuntenzijl:

Termunterziel

Aan de Eemsmonding ligt ‘Termunterziel’ zoals de Groningers zeggen. Omgeven door prachtige natuurgebieden, polderlandschappen en de zee. 

Noordpolderzijl

Noordpolderzijl dijk

Het uitzicht vanaf een dijk is vrijwel altijd de moeite waard. Maar deze plek heeft nog iets extra’s: wie hem in noordelijke richting bewandelt komt namelijk op het noordelijkste punt van het Groninger vasteland.


Voor meer informatie bezoek de website