Arrangementen

Dagje Borkum

Ons hotel staat in ’t centrum van de stad Delfzijl. U loopt zo ons gezellige winkelcentrum in en vanaf ons hotel bent u binnen 8 minuten in de haven van Delfzijl.

Borkum staat al bijna 160 jaar bekend als een ontspannende vakantiebestemming. Naast de gezonde zeelucht, prachtige stranden aan de Noordzee en natuurgebieden, biedt Borkum u ook een gezellig stadje met vele winkeltjes, restaurants en terrasjes die u overigens allemaal weer terug kunt vinden aan de Victoriaanse boulevard. Kortom een dag volop genieten!

Lees meer

Molenberg arrangement

Blijf na een gezellige avond in Theater en Congrescentrum de Molenberg overnachten in Hotel aan de Singel. Op een steenworp afstand van het Theater vindt u ons hotel.

Profiteer van 10% korting op een verblijf na een theaterbezoek.

U verblijft in een luxe twee persoonskamer, gratis wifi en een koffiebar in het hotel en de volgende morgen een uitgebreid ontbijtbuffet. Eventueel mogelijk tot vroeg inchecken op dag van aankomst of later uitchecken op de zondag.

Vraag naar de mogelijkheden aan onze receptioniste.

Alleen te boeken rechtstreeks via info@hotelaandesingel.nl of bel 0596-650308

MAART

Maart aanbieding

Boek nu een kamer op een vrijdag, zaterdag of zondag in Maart voor maar 65,-euro inclusief een uitgebreid ontbijt buffet.
Reserveer nu telefonisch bij een van onze receptionistes, of stuur een email naar info@hotelaandesingel.nl onder vermelding van Maart actie.

Marconi arrangement

Wilt u het Marconi project van dichtbij meemaken? Boek dan onze Marconi arrangement.
Wanneer u een kamer boekt op een vrijdag en/of zaterdag bieden wij u een luxe-hotelkamer, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen diner aan voor 125,- per nacht. U heeft gratis wifi in het hotel en kunt kosteloos gebruik maken van de koffiebar.
Deze aanbieding is gebaseerd op 2 personen

Boek deze aanbieding middels info@hotelaandesingel.nl of bel naar onze receptioniste
0596-650308
(zondag is de keuken gesloten)

Fiets arrangement

Wilt u heerlijk fietsen in Delfzijl en omstreken? Boek dan onze fiets arrangement.
Wanneer u een kamer boekt op een Vrijdag en/of Zaterdag en/of Zondag bieden wij u een luxe-hotelkamer, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet aan voor 85,- per nacht. U heeft gratis wifi in het hotel en kunt kosteloos gebruik maken van de koffiebar.

Het fiets arrangement is inclusief:
– Ontbijt
– Fietsroutes
– Fiets
(e-bike mogelijk tegen meerprijs van 7,50)

Wilt u doordeweeks een kamers boeken, neem dan contact met ons op.

Boek deze aanbieding middels info@hotelaandesingel.nl of bel naar onze receptioniste
0596-650308

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie   0031 (0)596 650 308