Arrangementen

Dagje Borkum

Ons hotel staat in ’t centrum van de stad Delfzijl. U loopt zo ons gezellige winkelcentrum in en vanaf ons hotel bent u binnen 8 minuten bij de haven waar de veerboot “Wappen von Borkum” op u ligt te wachten. Deze brengt u via het Duitse Knock naar het prachtige Duitse eiland Borkum.

Lees meer

Terug naar het Begin arrangement

Boek in het weekend van Terug naar het Begin, van vrijdag 25 mei t/m zondag 27 mei uw hotelkamer bij Hotel aan de Singel en ontvang een korting van 10% op de reguliere kamerprijs. U boekt een luxe kamer, gratis koffiebar in het hotel en wifi op de kamer, en in de ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. Wilt u vroeg aankomen of laat uitchecken vraag ernaar bij onze receptioniste.

Boek deze aanbieding middels info@hotelaandesingel.nl of bel naar onze receptioniste 0596-650308 o.v.v. Terug naar het Begin.

Molenberg arrangement

Blijf na een gezellige avond in Theater en Congrescentrum de Molenberg overnachten in Hotel aan de Singel. Op een steenworp afstand van het Theater vindt u ons hotel.

Profiteer van 10% korting op een verblijf na een theaterbezoek.

U verblijft in een luxe twee persoonskamer, gratis wifi en een koffiebar in het hotel en de volgende morgen een uitgebreid ontbijtbuffet. Eventueel mogelijk tot vroeg inchecken op dag van aankomst of later uitchecken op de zondag.

Vraag naar de mogelijkheden aan onze receptioniste.

Alleen te boeken rechtstreeks via info@hotelaandesingel.nl of bel 0596-650308

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie   0031 (0)596 650 308